Question: Waarom betalen voor Lexa?

Lexa abonnement kosten Lexa geeft iedereen de kans om een kijkje te nemen op hun website. Als je wilt kijken of de datingsite wat voor je is, begin dan gewoon met een gratis Lexa membership. Hiermee krijg je alsnog de optie om een profiel aan te maken en jouw gegevens toe te voegen.

Wat betekent groen kroontje bij Lexa?

Wat is het Lexa Badge Certificaat en kun je dit ook zelf verdienen? Het Lexa Badge Certificaat is een manier voor vrouwen om aan andere leden te laten zien dat jij je als man inderdaad netjes gedraagt. Wanneer ze een prettig contact met je hebben gehad kunnen ze dit aanvinken bij je profiel.

Wat kost Parship per maand?

Je kunt van een Parship Premium lidmaatschap van 24 maanden gebruik maken voor 33,90 EUR per maand. Een Premium lidmaatschap van 12 maanden bieden wij aan voor 49,90 EUR per maand en een 6 maanden Premium abonnement koop je voor 79,90 EUR per maand.

Hoe zie je of iemand member is op Lexa?

- de members die jou aan hun favorieten hebben toegevoegd via het icoon in de vorm van een ster, - de members die hebben geflirt op jouw profiel via het icoon in de vorm van een smiley, - de members die jouw profiel hebben bezocht via het icoon in de vorm van een poppetje.

Write us

Find us at the office

Barbre- Cust street no. 100, 71585 Mogadishu, Somalia

Give us a ring

Camisha Lagua
+77 184 445 878
Mon - Fri, 9:00-19:00

Reach out